Φαίη Σκορδά και Παύλος Χαϊκάλης τσακώθηκαν στον «αέρα» καθώς ο ηθοποιός επιχείρησε να υπερασπιστεί την άποψή του περί «άνδρα παλιάς κοπής», που είχε πει.

Φαίη Σκορδά και Παύλος Χαϊκάλης μίλησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή, με αφορμή την ανακοίνωση του ηθοποιού ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου. Στη συνέχεια, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και η κουβέντα πήγε στις καταγγελίες που κατατέθηκαν εναντίον του.

Αρχικά, ο Παύλος Χαϊκάλης ξεκαθάρισε πως, με την δήλωσή του, εννοούσε ότι θα σταματήσει το θέατρο όταν η συγκεκριμένη παράσταση στην οποία συμμετέχει ολοκληρώσει τον κύκλο της είτε στην Κύπρο, είτε στην Αθήνα ή το εξωτερικό. «Εάν επιτραπούν οι υγειονομικές συνθήκες και αναλόγως την πορεία της παράστασης βεβαίως θα έρθουμε και στην Ελλάδα. Σας είπα -γιατί μιλάω καλά ελληνικά- όταν είπα ότι είναι η τελευταία παράσταση, δεν εννοώ μία παράσταση, αυτή η δουλειά θα γίνει όταν θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής» διευκρίνισε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις…Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται, όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε με τόση κακία για μένα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Φαίη Σκορδά και Παύλος Χαϊκάλης τσακώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής

Στη συνέχεια της συζήτησής τους όμως οι τόνοι ανέβηκαν όταν η παρουσιάστρια επικαλέστηκε την επικαιρότητα των τελευταίων μηνών, σχολιάζοντας το «άνδρας παλαιάς κοπής».

«Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Φαίη ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής; Άσε με να μιλήσω. Όταν λοιπόν ένας άνδρας ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και όταν ξέρει να φερθεί και να κάνει μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε;» της απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά. Δεν είναι η παράσταση του Χαϊκάλη, αλλά μία συνολική δουλειά» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης στο Πρωινό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα είπαν Φαίη Σκορδά και Παύλος Χαϊκάλης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=ZffJ2YlQ-20&ab_channel=Zappitshow