Η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ έχει σίγουρα μια πολυάσχολη ζωή που απαιτεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα αυτό ήταν που την οδήγησε και στο να εμπνευστεί την δημιουργία ενός κινήματος το οποίο θα συνδυάζει το φαγητό με το ντους.

Σε ένα βίντεο μάλιστα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο τικ τοκ φάνηκε πρόθυμη και ενθουσιασμένη να λύσει κάθε απορία που γεννήθηκε στους ακόλουθούς της γι’ αυτήν την διατροφική της συνήθεια στην οποία θέλει να μυήσει και το κοινό της.

«Παιδιά, ευχαριστώ για όλες αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με το φαγητό στο ντους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που όλοι ενδιαφέρεστε τόσο πολύ. Θέλω πραγματικά να ξεκινήσω ένα κίνημα, ένα κίνημα για να τρώει ο κόσμος στο ντους. Νομίζω ότι, για τους ανθρώπους που κάνουν multitasking, θα είναι μια ανακούφιση με πολλούς τρόπους», αναφέρει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ανέπτυξε τους χρυσούς κανόνες για να ακολουθήσεις κι εσύ το ρεύμα του κινήματος της:

“Μου αρέσει να τρώω μια μπουκιά ή να πίνω μια γουλιά και να βάζω το πιάτο ή το ποτήρι στο περβάζι, και μετά κάνεις τα δικά σου, πλένεις τα μαλλιά σου. Κράτα το σαπούνι μακριά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ απλό, παιδιά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό. Το βρίσκω βαθιά ικανοποιητικό. Το μόνο δύσκολο είναι ότι όταν μασάς, πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί μου αρέσει ακόμα να μπαίνω κάτω από το νερό ενώ μασάω, και για κάποιο λόγο, θέλω να ανοίγω το στόμα μου ταυτόχρονα και να φτύνω νερό».

Το κίνημα αυτό κάθε άλλο από καινούργια ιδέα δεν είναι για την Μπίελ. Το 2020, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο στο Instagram , οπού φαινόταν ένα άδειο πιάτο, ένα πιρούνι και ένα φλιτζάνι καφέ  στο ντους με λεζάντα «Ναι. Τρώω στο ντους. Το παραδέχομαι», την οποία έχει διαγράψει.

Διαβάστε ακόμη: