Face yoga, ήρθε για να καθυστερήσει τις ρυτίδες. Η ένταση των ήμερων, το άγχος της καραντίνας έχουν πλέον δημιουργήσει την ανάγκη για χαλάρωση στο σώμα και στο πρόσωπο. Η face yoga είναι ένας φυσικός τρόπος για να ηρεμήσει το μυαλό αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου ώστε να φύγει μακριά η ένταση και το στρες που δημιουργούν σφιγμένους μύες στο πρόσωπο μας.
Διανύουμε εκείνη την περίοδο που οι γυναίκες αναζητούμε πιο φυσικούς τρόπους αντιγήρανσης. Σκέψου το: το botox βοηθά το άνω μέρος του προσώπου αδρανοποιώντας τους μυς εκεί. Για να καλυφθεί το gap δημιουργήθηκαν τα νήματα που δρουν κυρίως στο κάτω μέρος του προσώπου, στα ζυγωματικά κλπ. Η face yoga, λοιπόν, είναι η ολισθική προσέγγιση αντιγήρανσης. Αυτό που ουσιαστικά μαθαίνεις είναι πώς να γυμνάζεις όλους τους μυς του προσώπου σου.
Υπάρχουν εξειδικευμένα κέντρα face yoga στα οποία θα μάθετε με την κατάλληλη καθοδήγηση να γυμνάζετε μέτωπο και φρύδια, ασκήσεις για τα ματιά και γύρω από τα χείλη. Μπορούμε να γυμνάσουμε με τις ασκήσεις ταυτόχρονα 45 από τους 57 μύες του προσώπου μας.
Τη διαφορά την αισθάνεσαι αμέσως, όπως συμβαίνει και με την άσκηση του σώματος. Το δέρμα  γίνεται πιο σφριγηλό, τα χαρακτηριστικά μαλακώνουν, και το πρόσωπο αποκτά φυσική φρεσκάδα.
Στo μάθημα FACE YOGA θα εκπαιδευτείτε ώστε να εκτελείτε οι ίδιοι σωστά τις ασκήσεις, τις δακτυλοπιέσεις και τα διαφορετικά είδη μασάζ σε όλες τις μυϊκές ομάδες του προσώπου και του λαιμού σας, εντοπίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες.
Η face yoga έχει προληπτικό χαρακτήρα και θα σας βοηθήσει να προλάβετε το πόδι χήνας, τις σακούλες στα βλέφαρα, το διπλοσάγονο αλλά και τις γραμμές του καπνίσματος. Είναι μια άσκηση που ακολουθούν τον τελευταίο καιρό πολύ celebrities σε όλο τον κόσμο.