Ο Φάμπιο Καπέλο ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε καθώς μίλησε για την περίοδο που ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας στον πάγκο πολλά τεράστια ονόματα, όπως ήταν ο Ρονάλντο, ο Ραούλ και πολλοί άλλοι.

Ο πρώην κόουτς των Μαδριλένων, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Φαν Νίστερλοϊ τον είχε προειδοποιήσει πως η μυρωδιά του αλκοόλ… κάνει την «διαφορά» στα αποδυτήρια της ομάδας και δυστυχώς έλεγε την αλήθεια.

«Μια μέρα ήρθε ο Φαν Νιστερλόι στο προπονητικό κέντρο και μου είπε πως εδώ, τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μυρίζουν συνέχεια αλκοόλ. Και έλεγε την αλήθεια…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είχα και τον Κασάνο που πριν από κάθε ματς ζητούσε από τους μάγειρες της ομάδας να του φέρουν τηγανητές πατάτες! Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να δεχθώ σε καμία των περιπτώσεων», είπε ο Φάμπιο Καπέλο.

«Είχα πει στον Ρονάλντο πως δεν γίνεται να συνεχιστεί η συνεργασία μας, επειδή του άρεσε να παρτάρει. Του ζήτησα να χάσει κιλά, γιατί είχε φτάσει στα 95 το 2007», είπε ο Καπέλο.

Διαβάστε ακόμη: