Ο παγκοσμίου φήμης Καναδός ράπερ Drake είναι γνωστός λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και τον σπορ γενικότερα. Από φέτος, όμως, θα τον βλέπουμε συχνά σε Grand Prix.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ομάδα Stake F1 Team, δηλαδή την πρώην Alfa Romeo και μελλοντική Audi!

Βλέπετε ο Drake είναι ένας από τους celebrity partners της εταιρείας Stake της οποίας το όνομα θα φιγουράρει επάνω στα μονοθέσια που θα κατασκευάζει η Sauber, για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι, ο Καναδός θα συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του brand, εμφανιζόμενος σε αρκετά Grand Prix κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η παρουσία του διάσημου καλλιτέχνη είναι σίγουρο ότι θα τύχει της ανάλογης προσοχής και από την ιδιοκτήτρια του σπορ, Liberty Media.

Η Liberty έχει αναγάγει σε επιστήμη την προώθηση του σπορ, ιδίως στην αγορά των ΗΠΑ. Κατά συνέπεια δεν θα ήταν απίθανο εάν βλέπαμε -για παράδειγμα- τον Drake να ανοίγει με μία συναυλία το φετινό GP στο Βέγκας.

Ο διάσημος ράπερ έκανε ήδη την αρχή άλλωστε καθώς με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε με τους ακολούθους του την αποκάλυψη του ονόματος της Stake, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, έπειτα από τους Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενι -μέτοχοι στην Alpine- ένας ακόμη παγκοσμίου φήμης σταρ μπαίνει δυναμικά στον χώρο της F1

Διαβάστε ακόμη: