Πριν λίγες εβδομάδες η αστυνομία είχε συλλάβει τον ηθοποιό Ezra Miller για ανάρμοστη συμπεριφορά και επίθεση ενώ τώρα συνελήφθη για δεύτερη φορά, στη Χαβάη, ως ύποπτος για επίθεση.

Ο 29χρονος Ezra Miller φέρεται να «εκνευρίστηκε» αφότου τού ζητήθηκε να αποχωρήσει από μία ιδιωτική οικία και καταγγέλλεται ότι πέταξε μία καρέκλα, η οποία τραυμάτισε μία γυναίκα στο μέτωπο.

Ο πρωταγωνιστής που ερμηνεύει τον Flash στις τελευταίες ταινίες Justice League αλλά και πρωταγωνιστής στην ταινία Fantastic Beasts που προβάλλεται τώρα στο σινεμά, τέθηκε υπό κράτηση για επίθεση δεύτερου βαθμού, μετά το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με το Hawaii News Now.

Η γυναίκα έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και χρειάστηκε ράμματα.

Ο ηθοποιός των Fantastic Beasts είναι ήδη αντιμέτωπος με κατηγορίες για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς τον Μάρτιο είχε αρπάξει ένα μικρόφωνο σε μπαρ και το είχε χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί σε άλλον θαμώνα.

Επίσης, στις 6 Απριλίου 2020, είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο διαδίκτυο που τον έδειχνε να πιάνει από το λαιμό μία θαυμάστρια.

Ezra Miller: Συνελήφθη για 2η φορά ο ηθοποιός των Fantastic Beasts

Τα μπλεξίματά του βάζουν, ήδη, πολλά εμπόδια στην καριέρα του Ezra Miller.

Το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε πως Warner Bros και DC έκαναν σύσκεψη μετά την πρώτη σύλληψη του ηθοποιού κατά την οποία αποφασίστηκε να διακοπεί κάθε μελλοντική συνεργασία μαζί του.