Ξέσπασε ο Τομ Κρουζ αντιλαμβανόμενος παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible 7», απειλώντας ακόμη και με απόλυση όποιους δεν τηρούν τους κανόνες. «Δεν θέλω να το ξαναδώ ποτέ αυτό! Ποτέ! Και αν το κάνετε, θα απολυθείτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας έγινε ενώπιον 50 μελών του συνεργείου, στα γυρίσματα στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Sun, που δημοσιοποίησε πρώτη το περιεχόμενο ενός ηχητικού ντοκουμέντου.

Σχετικά με το αν είναι αυθεντικό το ηχητικό, θετικά απάντησαν δύο πηγές κοντά στην παραγωγή, σύμφωνα με τους New York Times. Η μία από τις πηγές ανέφερε ότι ο Τομ Κρουζ μιλούσε σε μέλη του συνεργείου της ταινίας, για μία παραβίαση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό, στα γυρίσματα στο Λονδίνο.

Όπως όλα δείχνουν, ο ηθοποιός εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται μαζί σε μία οθόνη υπολογιστή, παραβιάζοντας τον κανόνα για την τήρηση αποστάσεων στα γυρίσματα, σύμφωνα με τη Sun. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς συνέβη αυτό, αλλά η παραγωγή της ταινίας συνεχίζεται στη Βρετανία από τις αρχές Δεκεμβρίου.

«Καμία δικαιολογία. Μπορείτε να το πείτε αυτό στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας είναι κλειστή. Αυτό δεν θα φέρει το φαγητό στο τραπέζι τους, ούτε θα πληρώσει για τις σπουδές τους», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός.

«Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γα@@@@νης βιομηχανίας», ανέφερε ακόμη. «Δεν θα σταματήσουμε αυτή τη γα@@@@νη ταινία! Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, φύγατε», ξεκαθάρισε στα μέλη του συνεργείου. «Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε;», τους ρώτησε και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν σταματήσουμε αυτό θα κοστίσει τις γα@@@@νες δουλειές ανθρώπων, το σπίτι τους, την οικογένειά τους. Αυτό συμβαίνει».

Τα γυρίσματα για την ταινία είχαν σταματήσει στη Βενετία τον Φεβρουάριο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα και ξεκίνησαν ξανά τον Σεπτέμβριο. Από τότε έχουν γίνει γυρίσματα στην Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Βρετανία, σύμφωνα με το Reuters. Η παραγωγή σταμάτησε ξανά τον Οκτώβριο, όταν 12 μέλη του συνεργείου στα γυρίσματα στην Ιταλία βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το Variety.