search

LIFESTYLE

Ex-boyfriend list: Το tripadvisor των πρώην συντρόφων

Ex-boyfriend list- Ένα website φτιαγμένο από γυναίκες σάς δίνει τη δυνατότητα να «βαθμολογήσετε» τους πρώην σας- Τρέχει σε επισκεψιμότητα

Ex-boyfriend list: Το tripadvisor των πρώην συντρόφων

Η “Ex-boyfriend list” δημιουργήθηκε από την Tracy Tegan και μια ομάδα γυναικών και φιλοξενεί ιστορίες για άνδρες που απάτησαν τις συντρόφους τους, φέρθηκαν με ασέβεια ή έφτασαν μέχρι στο σημείο και να κακομεταχειρίζονται λεκτικά ή σωματικά τις συντρόφους τους.

Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ δημιούργησε μία σελίδα στην οποία άλλες γυναίκες μπορούν να μοιραστούν τις κακές τους εμπειρίες με άντρες που έχουν βγει ραντεβού ή έκαναν σχέση.

«Όλες έχουμε έναν “αποτυχημένο” πρώην, για τον οποίο θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε τυχόν μέλλουσες γυναίκες που ίσως θελήσουν να κάνουν σχέση μαζί του. Τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Αυτή είναι η δική σας βάση δεδομένων για να αναφέρετε τους “κακούς” πρώην σας», γράφει η περιγραφή της σελίδας στο διαδίκτυο.

Οι γυναίκες καλούνται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, χωρίς να κρύψουν λεπτομέρειες, και να αφήσουν το όνομα του πρώην φίλου τους, την πόλη και την πολιτεία στην οποία ζει. Ωστόσο, αυστηρές οδηγίες αναφέρουν ότι δεν πρέπει να κοινοποιούνται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ιδιωτικού αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης, του χώρου εργασίας και των στοιχείων της οικογένειάς του άνδρα.

«Αυτός είναι ένας ιστότοπος για όλες εσάς τις γυναίκες εκεί έξω που ήσασταν ερωτευμένες με έναν άντρα που σας εκμεταλλεύτηκε με τρόπους που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσε ποτέ κάποιος να σας χρησιμοποιήσει. Μέσα από αυτή τη διαδικασία που έχουμε δημιουργήσει, μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια για αυτόν και να σώσετε ζωές», είπε η δημιουργός.

Η Tracy Tegan ενθαρρύνει τις γυναίκες που έχουν αμφιβολίες για τον σύντροφό τους ή έναν πιθανό σύντροφο να τον αναζητήσουν στη βάση δεδομένων. «Ψάξτε τον και αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε -πιθανότατα- είστε μία από τις τυχερές», είπε. «Αλλά αν τελικά βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν, ξέρετε ότι οι αμφιβολίες σας ήταν σωστές».

Μια γυναίκα που άφησε μια κριτική στον ιστότοπο, περιέγραψε τον πρώην φίλο της ως «εγωιστή γυναικά». «Δεν θα είσαι ποτέ η “μία και μοναδική” του. Σε χρησιμοποιεί ως προμηθευτή ή ως τρόπαιο. Πάντα λέει ψέματα και σε κάνει να νιώθεις ότι τρελαίνεσαι εξαιτίας των ψεμάτων του», έγραψε.

Μία άλλη σημείωσε πως ο πρώην σύντροφός της τής έκλεβε χρήματα. «Ισχυρίζεται ότι έχει τη δική του επιχείρηση, αλλά σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει. Έβγαλε μια φωτογραφία της χρεωστικής μου κάρτας ενώ κοιμόμουν και τη χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο για σχεδόν ένα χρόνο πριν το καταλάβω», σημείωσε κάτω από το όνομα και την πόλη που ζει ο πρώην σύντροφός της.

Στη σελίδα υπάρχουν επίσης άρθρα ενδυνάμωσης των γυναικών, ενώ σε κάθε αναφορά μπορείτε να σχολιάζετε ως επισκέπτρια.

Διαβάστε ακόμη: