Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου από το Καρπενήσι. Οι εξειδικευμένοι δύτες του λιμενικού ολοκλήρωσαν τις έρευνες που πραγματοποίησαν σήμερα στη λίμνη Κρεμαστών. Σύμφωνα με τον Alpha, το εύρημα που εντοπίστηκε το Σάββατο από το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού, σε βάθος 90 μέτρων, δεν σχετίζεται τελικά με την 48χρονη.

Μάλιστα δύο μέρες νωρίτερα υπήρξε σκηνικό έντασης στο σπίτι της με την ίδια να μεταβαίνει στο νοσοκομείο Καρπενησίου όπου δήλωσε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η Ε.ΛΑΣ συνέλαβε τον σύζυγό της στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ το δικαστήριο του επέβαλε προσωρινά περιοριστικά μέτρα. Παράλληλα αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην εξαφάνιση της 48χρονης.

«Να προσέχεις το παιδί», έγραψε σε σημείωμα η 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία

Αναφορές στον 19χρονο γιο της είχε το σημείωμα που άφησε η 48χρονη από το Καρπενήσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών την Πέμπτη. Το Star ανέφερε το Σάββατο ότι η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί», δηλαδή τον 19χρονο γιο της.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της. Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Διαβάστε ακόμη: