Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης μητέρας που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη. Το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας βρέθηκε επί της γέφυρας Τατάρνας.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές ελέγχουν την περιοχή κι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα , με επικρατέστερη την εκδοχή , η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτέμβρη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 48χρονη έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση , οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο. Μέσα στο αυτοκίνητό της η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σύμφωνα με τα evritanika.gr στο έργο των συνεργείων έρευνας συνδράμει ένα νέο τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα του Ερυθρού Σταυρού. Ονομάζεται SONAR EMILY και πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ το οποίο βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό, έχοντας τη δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων. Έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του και οι αρχές ευελπιστούν ότι θα συνδράμει αποφασιστικά στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη: