Η Εύη Βατίδου μίλησε σε κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών για τα  σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που δήλωσε «ανήκει στη συνομοταξία του τίποτα», ενώ σε κάποιο σημείο των δηλώσεών της, πήγε να βάλει τα κλάματα.

«Υπάρχουν άνθρωποι κατά τη δική του εκτίμηση που είναι το “τίποτα”; Ανήκω σε κάποια συνομοταξία; Είναι κάποια ομάδα; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι το τίποτα; Δε μπορεί να σου ζητάνε να πεις κάποια πράγματα, και μετά να σου κάνουν bullying. Δεν είναι ξεκάθαρο bullying; Είναι ή δεν είναι; Και να μας πει τελικά, ποια είναι η συνομοταξία του τίποτα» απάντησε αρχικά η Εύη Βατίδου, ενώ σε κάποια στιγμή κόντεψε να βάλει τα κλάματα.

Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν την πλήγωσε η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, απάντησε: «Ρε συ, έχω παιδιά. Δηλαδή, εντάξει. Μια μάνα δε θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε ένα τίποτα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις 29 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τα όσα είχε πει η Εύη Βατίδου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα: «Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους… Υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή την φράση, δεν θα την αναλύσω… Είναι η συνομοταξία του τίποτα!».

Εύη Βατίδου: Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για τη Δανάη Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να πολυντυθεί έχει πάρα πολλά κιλά

Διαβάστε ακόμη: