Η Ευγενία Νιάρχου, η διάσημη κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού, βρίσκεται στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και την παραμυθένια θάλασσα.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είχε βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο τον Ιούνιο για την επίδειξη του οίκου Dior και επέστρεψε στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες αφού γιόρτασε και τα γενέθλιά της στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, ανέβασε και μία γενέθλια τόπλες φωτογραφία της ενώ επισκέφτηκε και τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Και μπορεί η ίδια να μην φανέρωσε την τοποθεσία στα posts της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram αλλά ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε ενώ αποβιβαζόταν από σκάφος σε γνωστή παραλία της Μυκόνου.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ευγενία Νιάρχου η οποία αφού πέρασε κάποιες μέρες στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα στη συνέχεια έφυγε για «το νησί των ανέμων».

Η χρυσή κληρονόμος, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, λατρεύει τα ταξίδια και αυτό δεν το κρύβει. Είναι μια κοσμοπολίτισσα που μοιράζεται συχνά φωτογραφίες αλλά και εμπειρίες με τους followers της στα social media.

 

Σε άλλη της ανάρτηση είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της ίδιας με σέξι μαγιό στην Κόστα Ρίκα, όπου ευχαριστήθηκε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Εκείνη τη φορά, είχε αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό. Και παρότι εδώ ήταν χειμώνας, καθώς είχαμε Φλεβάρη, εκεί ήταν καλοκαίρι και έτσι η Ευγενία Νιάρχου μπόρεσε να απολαύσει τόσο τη θάλασσα όσο και τον ζεστό καιρό.