Τα everest, μια μάρκα που μέσα από την μακρόχρονη και σταθερή πορεία τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, είναι η πρώτη αλυσίδα που προσέφερε στους πελάτες τους τη δυνατότητα επιλογή χαρμανιών συνδέοντας διαχρονικά το όνομά τους με τον καθημερινό καφέ των ανθρώπων που κινούνται μέσα στην πόλη.

Σήμερα, την προϊοντική κατηγορία του καφέ επιμελείται ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Καφέ, Σταύρος Λαμπρινίδης, ο οποίος ως Head Barista Trainer των everest προσφέρει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη δημιουργικότητά του μέσα από τα μοναδικά χαρμάνια «Special Arabica» και «Exotic Honduras».

Την 1η Οκτωβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και τα everest μαζί με το Σταύρο Λαμπρινίδη δίνουν το παρόν, γιορτάζοντας με μια μοναδική προσφορά!

Από την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου και για όλο τον Οκτώβριο τα μέλη του Bite Club με την αγορά του αγαπημένου τους καφέ θα μπορούν να απολαύσουν τον 2ο καφέ της ημέρας δωρεάν!

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς αρκεί ο πελάτης να είναι μέλος του Bite Club και να πραγματοποιήσει την αγορά του αγαπημένου του καφέ με το χαρμάνι της επιλογής του και σε όποιο μέγεθος επιθυμεί.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο πελάτης θα λαμβάνει αυτόματα έναν κωδικό στο κινητό του, ο οποίος θα μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στην ίδια ημέρα και θα αφορά, στο 2ο δωρεάν καφέ.

Η προσφορά θα ισχύει για αγορά εντός των καταστημάτων everest ή για αγορά μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.everest.gr ή το Everest app.

Γίνε και εσύ μέλος του Bite Club και γιόρτασε μαζί με τα everest και το Σταύρο Λαμπρινίδη την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, απολαμβάνοντας τον 2ο καφέ της ημέρας δωρεάν για όλο τον Οκτώβρη!