Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Εβελίνα Παπούλια η οποία μίλησε με ειλικρίνεια, μεταξύ άλλων, για την κόρη της, τον νυν σύντροφό της και τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν.

Εβελίνα Παπούλια: «Τώρα είμαι καλά με την σχέση μου»

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε αρχικά στον νυν σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 6 χρόνια «καρμικά» παρόλα αυτά δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί.

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά. Αυτή η σχέση είναι καρμική παρόλο που δεν πιστεύω καθόλου στο κάρμα. Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν φίλες. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα. Ήταν μια πολύ ωραία σχέση αλλά ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές. Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς», σημείωσε αρχικά.

Εβελίνα Παπούλια - σύντροφος

Και συνέχισε τονίζοντας ότι πλέον είναι «απόλυτα καλυμμένη» ενώ για πρώτη φορά δεν νιώθει ότι είναι η ίδια «ο άντρας του σπιτιού»:

«Αυτή η σχέση μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι. Ήμουν εγώ ο άντρας του σπιτιού και μου δημιουργούσε ένα έξτρα άγχος, ακόμη και για την επιβίωσή μας. Δεν το έχω πια. Και είναι και πάρα πολύ δοτικός. Για μένα είναι η απόλυτη σχέση. Έχω καλυφθεί απόλυτα».

Οι προηγούμενοι δύο γάμοι

Όσον αφορά τους δύο προηγούμενους γάμους, που έχει κάνει η ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός στο παρελθόν, είπε πως αυτές οι σχέσεις «είχαν τελειώσει» πριν παντρευτούν.

«Βασικά τους είχα χωρίσει πριν καν τους παντρευτώ. Πιστεύω ότι και στις δύο περιπτώσεις ήταν οι σχέσεις που είχαν ολοκληρωθεί και είχαν τελειώσει» ενώ στο τέλος η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την πολύ καλή σχέση που έχει με την κόρη της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.