Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Μάρω Κοντού η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρου του θεάτρου αλλά και πιο συγκεκριμένα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τα ΜΜΕ το έκαναν μαστίχα»

Όσον αφορά την ίδια, η Μάρω Κόντου αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ κάποιου είδους παρενόχληση παρά μόνο φλερτ στον χώρο της δουλειάς της.

«Αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα. Υπάρχει και σε άλλα επαγγέλματα. Στην εποχή μας υπήρχε ένα φλερτ από τους συναδέλφους. Οι άντρες τότε έστελναν λουλούδια. Δεν υπήρχε αυτός ο εξαναγκασμός. Θυμάμαι μόνο ένα φλερτ από τον Δημήτρη Μυράτ.

Πήγα στο καμαρίνι του και μου έκανε ένα διακριτικό φλερτ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαλάει ένας γάμος για ένα κερατάκι της στιγμής… Είχα σχέση με έναν ηθοποιό αλλά όχι με τους συμπρωταγωνιστές μου».

Μάρω Κοντού: Ο Κιμούλης είναι υπέροχος, δεν καταλαβαίνω το άλλο πρόσωπο

Μάρω Κοντού: «Δεν μπορώ να διανοηθώ το άλλο πρόσωπο του Κιμούλη»

«Με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη. Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί. Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες», είπε η Μάρω Κόντου.

«Κάποιοι πήραν να δουν αν χρειάζομαι βοήθεια»

Τέλος, η πετυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πλέον έχει περάσει τα 80 της χρόνια ενώ, επίσης, μίλησε για όσους της τηλεφώνησαν να δουν αν έχει κάποια ανάγκη όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού.

«Όταν ξεκίνησε αυτό με τον κορωνοϊό ο πρώτος που με πήρε για να με βοηθήσει ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά η Εβελίνα Παπούλια και μετά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Με ρώτησαν αν θέλω κάτι. Με τρομάζει η αρρώστια. Ο πατέρας μου φυματικός, η μητέρα μου πέθανε από λευχαιμία και η ανιψιά μου από καρκίνο», πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.