Τις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ότι είναι κατά των γυναικών με παραπάνω κιλά που φορούν αποκαλυπτικά ρούχα.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον, την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό το body shaming κι όλα αυτά τα κινήματα, έχουμε χάσει λίγο το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη. Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή μια διαφήμιση για σερβιέτες που μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μια 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε. Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε στον Περικλή Κονδυλάτο με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε τις δηλώσεις του σε ένα story και πάνω σε αυτό έγραψε: «Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχε και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Διαβάστε ακόμη: