Μια έκπληξη έκρυβε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Kόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη αφού ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν στο 3ο βαγόνι, είχε σοβαρά τραύματα, νοσηλεύτηκε και αφού έγινε καλά, στάθηκε στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων και ζητούσε δικαίωση για τα θύματα με δράσεις κυρίως μέσα από το διαδίκτυο.

Με ένα βίντεο περίπου 2 λεπτών που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε τους λογούς που την έκαναν να πάρει την απόφαση αυτή.

Η Ευδοκία Ταγκλή έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ξέρει 2 ξένες γλώσσες ενώ έχει περάσει και από δυο γνωστά reality, το ένα αφορούσε τη μόδα και το άλλο ήταν το Βig Βrother.

Η υποψηφιότητα της ήδη προκαλεί αντιδράσεις.

Πολλοί είναι αυτοί που της εύχονται «καλή επιτυχία» και «καλή δύναμη», υπάρχουν όμως και εκείνοι που την επικρίνουν για την απόφαση αυτή, κάνοντας λόγο για εξαργύρωση και ευκαιρία.

Ευδοκία Τσαγκλή: «Τα Τέμπη δεν έχουν χρώμα»

Από την πλευρά της, η Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε στο Star για την επιλογή της να είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή.

«Είναι μία προσωπική απόφαση, δεν εκπροσωπεί το σύνολο των ανθρώπων των Τεμπών. Τα Τέμπη δεν έχουν χρώμα και ούτε θα ζητούσα δημόσια τη στήριξή τους. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ηθικά έχω τη στήριξη κάποιων παρασκηνιακά που εκτιμώ πολύ. Ενώ είχα προτάσεις κι από άλλα κόμματα μεγάλα, κατεβαίνω με κάτι καινούριο που έχω την ελπίδα ότι θα κάνει τη διαφορά. Στο «Κόσμος» βρήκα μια οικογένεια…», λέει η ίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ευδοκία | eve (@evdokeah)

«Όλοι κάνουμε κάποιες επιλογές, ο χρόνος θα τις κρίνει. Ως άνθρωποι έχουμε πολλές πτυχές. Φυσικά οι ταμπέλες μπαίνουν. Νομίζω θα κριθούμε από τις πράξεις μας…».

Διαβάστε ακόμη: