Η Κύπρος είναι χώρα που επέλεξε πρώτη τον εκπρόσωπό της για τον 69ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία και αυτός είναι ο Theo Evan.

Ο Βαγγέλης Θεοδώρου, όπως είναι το όνομα του τραγουδιστή, είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης, απόφοιτος του Μουσικού Κολεγίου Μπέρκλι. Έχει καταγωγή από τη Λευκωσία και συχνά, συνδυάζει το τραγούδι με τον χορό, όπως φαίνεται στα κλιπ που έχει δημοσιεύσει. Μέσω Instagram, ο Theo Evan μοιράστηκε με τους ακολούθους του τα νέα για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2025. Ο νεαρός τραγουδιστής επιλέχθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του ΡΙΚ, που αυτή την φορά έψαχνε μεταξύ καλλιτεχνών που έχουν ως βάση τους την Κύπρο.

Ποιος είναι ο Theo Evan
Σύμφωνα με το Eurovisionfun.com, ο Theo Evan, είναι απόφοιτος του Μπέρκλι, ενός εκ των κορυφαίων μουσικών ακαδημαϊκών σταθμών στην Αμερική και μετά τις σπουδές έμεινε για λίγο στο Λος Άντζελες, για να διαμορφώσει τον δικό του μουσικό χάρτη. Τους τελευταίους έχει επιστρέψει στην γενέτειρά του, Λευκωσία.

Τελείωσε τις σπουδές του νωρίτερα από την κανονική τους διάρκεια με άριστα, ενώ στις τρεις τελευταίες αποφοιτήσεις έλαβε μέρος ως τιμώμενο πρόσωπο, μαζί με θρύλους της μουσικής, όπως οι Justin Timberlake, Missy Eliott, Pharell Williams και John Legend.

Eurovision: Η χώρα που σκέφτεται να αποχωρήσει οριστικά

Διαβάστε ακόμη: