Εκδήλωση προς τιμήν του Akyla και της ελληνικής αποστολής στον 70ό Διαγωνισμό της Eurovision διοργάνωσε το Σάββατο 9 Μαΐου 2026 η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αυστρία, λίγες ημέρες πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή του Wiener Stadthalle.
Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, Γεώργιος Ηλιόπουλος, και η κα Ανθούσσα Διακοπούλου υποδέχθηκαν θερμά την ελληνική αποστολή, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision 2026.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι η Eurovision αποτελεί «μια μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή και ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων, γλωσσών, ήχων και πολιτισμών», ενώ χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Akyla «σύγχρονη, δυναμική, με ηλεκτρονικό παλμό, αλλά και με προσωπική φωνή και καθαρό καλλιτεχνικό στίγμα», δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτήν.

Διαβάστε ακόμη:
- Ο Concierge (ή Maitre) των αρίστων του επιτελικού κράτους και του πολιτικού του προϊσταμένου!
- Οι πλούσιες γυναίκες πολιτικών που βρίσκονται στο κάδρο για μίζες και αρπαχτές
- Από μια κλωστή κρέμεται η τύχη γνωστού και προβεβλημένου μάνατζερ εμβληματικού project
- «Κατέστρεψαν τη φήμη μας» – Αστυνομικοί μηνύουν τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για ταινία τους
