Η Κλαυδία τοποθετήθηκε αναφορικά με τις αντιδράσεις της Τουρκίας, σχετικά με το τραγούδι της στην Eurovision 2025.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», δήλωσε ότι δεν θεωρεί ρίσκο το γεγονός πως το τραγούδι της είναι γραμμένο στα ελληνικά, υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο. «Δεν έχει σταθεί εμπόδιο η γλώσσα μας, ίσα ίσα νομίζω πως αρέσει που είναι στα ελληνικά. Είναι κάτι λίγο διαφορετικό και για αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eurovision 2025 – Κλαυδία: Η EBU θα κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος
Σε ερώτηση για το περιεχόμενο του τραγουδιού της και στις αντιδράσεις που προκάλεσε στην Τουρκία, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν έχει συγκεκριμένο στόχο ή πολιτικό μήνυμα. «Δεν μπορώ να πω κάτι, δεν μιλάει για ένα συγκεκριμένο γεγονός. Είναι ένα τραγούδι αποχωρισμού, που ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί ελεύθερα. Σίγουρα δεν είναι πολιτικοποιημένο το τραγούδι και δεν αναφέρεται κάτι στο τραγούδι. Δεν περίμενα να γίνει όλος αυτός ο ντόρος για το τραγούδι», είπε, ενώ σχετικά με τις αντιδράσεις και τις συζητήσεις που προκλήθηκαν, πρόσθεσε: «Η EBU θα κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν θα το κρίνουμε εμείς».

Επίσης, σχετικά με τον ενθουσιασμό που έχει παρατηρήσει από ξένους YouTubers, σημείωσε ότι την χαροποιεί ιδιαίτερα η θετική τους ανταπόκριση. «Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους, πόσο μάλλον ξένους, που δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα σου, να ανατριχιάζουν με αυτό που τραγουδάς», είπε.

Τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με την Έλενα Παπαρίζου, εξήγησε ότι η γνωριμία τους ξεκίνησε από το «Voice» και από τότε διατηρούν επαφή. «Είναι μεγάλη μου τιμή που ένας άνθρωπος σαν την Έλενα μου δείχνει αυτόν τον θαυμασμό, την αγάπη και τη στήριξη σε ό,τι κι αν έχω κάνει», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: