Πήραμε μια πρώτη γεύση από το Champions League με 4 παιχνίδια της φάσης των «16» και σήμερα έχουμε Europa League και Conference League με ματσάρες, όπως το Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια:

Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Και οι 2 ομάδες μπορούν να βρουν δίχτυα στη Βαρκελώνη. Το GoalGoal έχει αξία.

Καλοπληρωμένο (στο 2,17) είναι το «διπλό» της Ρεν στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, το οποίο γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βαρσοβία. Είναι ευκαιρία για τη Ρεν να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Φαβορί είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ. Στο 1,32 είναι ο «άσος» της και ανεβαίνει στο 1,52 αν παιχτεί με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Σπόρτινγκ, γνωρίζοντας ότι η ρεβάνς στη Δανία θα είναι δύσκολη.

Σπουδαίο ματς θα γίνει και στη Σεβίλλη, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Αϊντχόφεν. Ανάσανε βαθμολογικά η Σεβίλλη μετά τις τελευταίες εντός έδρας νίκες της στη La Liga. Θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη και θα βγει στην επίθεση για τη νίκη. Η Αϊντχόφεν είναι επικίνδυνη και σκοράρει εκτός έδρας. Εξαιρετική είναι η απόδοση 2,32 που βρίσκουμε στο Πάμε Στοίχημα για το συνδυασμό Goal/Goal και Over 2,5.

Στο Conference League ικανές για να σκοράρουν είναι η Καραμπάκ και η Γάνδη. Δυνατή εντός έδρας είναι η Καραμπάκ και συνήθως πετυχαίνει γκολ. Η Γάνδη δεν πρόκειται να κλειστεί, θα κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το πετύχει.

Για όσους θέλουν να ρισκάρουν μπορούν να βάλουν σε σύστημα τον «άσο» της Μπράγκα με απόδοση 2,25 στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος, πρωταγωνιστεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα κι έχει δυνατή έδρα. Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε πτώση και στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο ιταλικό πρωτάθλημα πήρε μόνο 1 βαθμό.

Διαβάστε ακόμη: