Η τουρκική Φενέρμπαχτσε θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, με φόντο μία θέση στην τετράδα της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 11 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρ στους «8», τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα – Λιλ.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της «Opap Arena», ο Ολυμπιακός θα είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα σε έναν εκ των τεσσάρων του έτερου ταμπλό: Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ.

Με Κλαμπ Μπριζ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του στους «8» του Europa Conference League, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Βέλγιο και η ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του βορρά μετά την επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και την ανατροπή, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της βελγικής ομάδας, προκειμένου να βρεθεί στους «4» της διοργάνωσης.

Οι ασπρόμαυροι έχουν μία ανοιχτή κλήρωση και θα διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση, ενώ αν καταφέρουν και περάσουν στα ημιτελικά θα πρέπει να αποκλείσουν είτε τη Βικτόρια Πλζεν είτε τη Φιορεντίνα, για να είναι αυτοί που θα πάνε στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην «Opap Arena» στις 29 Μαϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11/18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2/9 Μαϊου και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, την Τετάρτη 29 Μαϊου, με το σενάριο να βρεθούν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός να είναι ανοιχτό

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα – Λιλ

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα

Τα ημιτελικά:

Άστον Βίλα ή Λιλ – Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε

Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ

Τελικός:

Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2

Διαβάστε ακόμη: