Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στον τελικό του Euro 2024, την Κυριακή 14/7, μεταξύ Ισπανίας-Αγγλίας.

Μάλιστα, ο Βάλτερ, ο εξπέρ ουρακοτάγκος των προγνωστικών στο Euro έστειλε μήνυμα υπέρ της Ισπανίας όταν διάλεξε και τον αντίστοιχο σάκο, ακολούθως όμως πήρε και αυτόν της Αγγλίας στο καλυβάκι του και μάλιστα, κατανάλωσε πρώτα το περιεχόμενό του.

Euro 2024: Τι ώρα είναι ο μεγάλος τελικός

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2024 έφτασε και όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην ΕΡΤ.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 22:00, η ΕΡΤ1 μεταδίδει απευθείας τον τελικό μεταξύ Ισπανίας και Αγγλίας, στο στάδιο «Olympiastadion» στο Βερολίνο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί live κι από το ERTFLIX.

Τον μεγάλο τελικό Ισπανία-Αγγλία θα περιγράψει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ τον αγώνα θα σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Πριν τη σέντρα του τελικού, στις 21:00, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 η εκπομπή «EURO NIGHTS», στην οποία ο Πάνος Βόγλης, καθώς και οι Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Χαριστέας θα μεταφέρουν το κλίμα της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, μαζί με τις τελευταίες πληροφορίες για την αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μετά τη λήξη του τελικού και την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα, ακολουθεί, στις 00:30, η post game εκπομπή «EURO NIGHTS», όπου o Πάνος Βόγλης, καθώς και οι legends θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις φάσεις από τον τελικό, καθώς και τις αξέχαστες στιγμές από το EURO 2024.

Διαβάστε ακόμη