Το μεγαλύτερο ραντεβού για την πιο επιτυχημένη Εθνική ομάδα είναι προγραμματισμένο σήμερα στις 10:30, σε λιγότερο από μία ώρα.

Και 101 χρόνια μετά την 1η (1920 Αμβέρσα) από τις συνολικά 16 συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, η ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση ετοιμάζεται να γράψει τη μεγαλύτερη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της. Ήδη την έχει γράψει. Απλά περιμένουμε να δούμε τι χρώμα θα έχει…

Με αντίπαλο τη Σερβία, τη χρυσή νικήτρια του Ρίο, τα πράγματα σαφώς και είναι δύσκολα. Αλλά η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Και τι να φοβηθεί, όταν έφτασε αήττητη στον τελικό, όταν αντιμετώπισε και νίκησε δύο φορές την παγκόσμια υπερδύναμη Ουγγαρία, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και το Μαυροβούνιο, που κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Αγώνες του 2016.

Με αυτή την ασύλληπτη άμυνα, που παίζει σε όλο το τουρνουά, με αυτή την ψυχή, με αυτήν τη θέληση, η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, που κλείνει τις ελληνικές συμμετοχές στο Τόκιο, μπορεί!

Και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Tatsumi Water Polo Centre, εμείς θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε, γιατί αυτή η παρέα είναι ήδη… ολόχρυση στις καρδιές μας, κάνοντάς μας υπερήφανους.