Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο 96ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε πλησίον της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ηλικίας 75-80 ετών.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείριση απεγκλωβισμού του πιλότου και μοναδικού επιβαίνοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος ο οποίος έχασε τη ζωή του είναι ηλικίας 70 με 75 ετών.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο, τύπου τσέσνα, είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αερολέσχη Θήβας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μονοκινητήριο συνετρίβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο, τύπου τσέσνα, είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αερολέσχη Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να προσγειωθεί σε ιδιωτική αερολέσχη – Perneri – που βρίσκεται σε περιοχή, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέπεσε πάνω σε έκταση με πουρνάρια, κοντά στον διάδρομο προσγείωσης.

Διαβάστε ακόμη: