Η Εθνική Ασφαλιστική στα 130 χρόνια συνεχούς πρωτοκαθεδρίας στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, έχει αποδείξει και εξακολουθεί να αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο της στρατηγικής της είναι ο Άνθρωπος και η εκπλήρωση των εκάστοτε αναγκών του.

Ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες ή και πρωτόγνωρες για την οικονομία και την κοινωνία, όπως αυτές που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των ασφαλισμένων της και παραμένοντας αρωγός στο κοινωνικό σύνολο.

Η Διοίκηση, το Ανθρώπινο Δυναμικό της, το Εταιρικό της Παραγωγικό Δίκτυο και οι Συνεργάτες της, εμπνεόμενοι από τις διαχρονικές μας αξίες που συμπυκνώνονται στις λέξεις Υπευθυνότητα και Φερεγγυότητα, καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες, ώστε η Εθνική Ασφαλιστική όχι μόνο να διατηρεί την αναπτυξιακή της δυναμική, αλλά να προσφέρει διαρκώς ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, Θέτοντας παράλληλα ισχυρές βάσεις για την επόμενη ημέρα.

Τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα του εννεάμηνου του 2021 καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ικανότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα. Η ισχυρή ΟΜΑΔΑ της Εθνικής Ασφαλιστικής, επέτυχε να φέρει σημαντική κερδοφορία και παραγωγή, σε μία περίοδο ρευστή και απρόβλεπτη, μακράν αυτού που μέχρι πρότινος ορίζαμε ως κανονικότητα.

Για εμάς όμως, η επιτυχία δεν εξαντλείται με τους εντυπωσιακούς αριθμούς. Η επιτυχία κυρίως αντικατοπτρίζεται στον επαγγελματισμό μας και την συμπεριφορά των ανθρώπων της Εταιρίας, οι οποίοι φροντίζουν για την ανάπτυξη της. Επίσης, επιτυχία θεωρούμε είναι το γεγονός ότι σε τούτες τις δύσκολες στιγμές η Εθνική Ασφαλιστική ούτε στιγμή δεν απεμπόλησε -όπως πάντα στην ιστορική της διαδρομή-τον ρόλο της ως «ενεργού πολίτη».

Στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται πλάι σε όλους όσους βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται λόγω φυσικών καταστροφών, πλάι σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, πλάι στην τέχνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Διότι για την ΟΜΑΔΑ της Εθνικής Ασφαλιστικής το μεγάλο ζητούμενο είναι να επιστρέφουμε στους πολίτες την υπεραξία αυτού που οι ίδιοι μας προσφέρουν διαχρονικά με την εμπιστοσύνη τους.

«Εμπιστοσύνη»: Αυτή είναι η καρδιά της Εταιρίας. Είναι ο ατσάλινος κρίκος που συνδέει την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρεία με τους ανθρώπους της, τους ασφαλισμένους της και την κοινωνία εν γένει. Και η «εμπιστοσύνη », σε συνδυασμό με την συνέπεια, είναι που δίνει την πρωτιά.

Και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι!