Εποχές Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θυμίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε που είχε γράψει ιστορία με τις ανατροπές που πετύχαινε. Το κοινό σημείο με τη φετινή ομάδα είναι ο  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που φαίνεται πως έχει το «μικρόβιο» του Σκωτσέζου θρύλου του συλλόγου, καθώς οι ανατροπές μπαίνουν στο dna της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Πιο συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τετράδα και στο -2 από την πρώτη θέση, με τους παίκτες του Νορβηγού να πραγματοποιούν συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Πογκμπά, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ να φεύγουν με ένα μεγάλο διπλό από το Λονδίνο κερδίζοντας 3-1 τη Γουέστ Χαμ, φτάνοντας παράλληλα τις 9 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι νωχελικοί και έκαναν πολλά λάθη στο πρώτο μισό του αγώνα. Έτσι οι γηπεδούχοι που ήταν πολύ καλύτεροι σε αυτό το διάστημα είχαν δοκάρι στο 35’ με τον Φορνάλς ενώ στο 38’ μετά από κόρνερ, ο Ράις πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σούτσεκ με προβολή σε κενό τέρμα, έκανε το 1-0.

Η είσοδος των Φερνάντες και Ράσφορντ άλλαξαν τις ισορροπίες και η Μάντσεστερ ισοφάρισε στο 65’, ο Φερνάντες κινήθηκε από δεξιά κι έστρωσε έξω στον Πογκμπά που με φοβερό σουτ έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Γουέστ Χαμ, ο Τέλες έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Γκρίνγουντ έκανε μαγικό κοντρόλ, γύρισε και με άψογη εκτέλεση έγραψε το 1-2. Στο 72’ η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Ράσφορντ και στο 78’ ο Μάτα βρήκε κάθετα τον Ράσφορντ που έφυγε μόνος με τον Φαμπιάνσκι και πλάσαρε για το 1-3.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπονα, Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Μαζουακού, Τσουφάλ (85’ Τσόνσον), Ράις, Σόυτσεκ, Μπόουεν (76’ Λανσίνι), Φορνάλς (76’ Μπενραχμά), Αλέρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπεκ (46’ Φερνάντες), Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ (62’ Μάτα), Καβάνι (46’ Ράσφορντ)