«Λευκός καπνός» φαίνεται ότι βγήκε μετά τις συναντήσεις του πατέρα και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι με τον Λαπόρτα.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο του «ESPN», Σεμπαστιάν Πόλο Βινιόλο, ο 33χρονος σταρ έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» για να ανανεώσει για δύο ακόμη σεζόν. Για να επιτευχθεί η συμφωνία η πλευρά του Μέσι, εκτός από το οικονομικό, πήρς διαβεβαιώσεις από τον Λαπόρτα ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το Champions League.

Επιθυμία του Μέσι είναι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα του Νεϊμάρ! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Λαπόρτα δεσμεύθηκε ότι θα κάνει προσπάθεια για να φέρει πίσω τον Βραζιλιάνο σταρ.

Και ο Νεϊμάρ από την πλευρά του δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τον Μέσι. Οι δυο τους πανηγύρισαν αρκετούς τίτλους μαζί στην Μπαρτσελόνα και συνδέονται με στενή φιλική σχέση. Παράλληλα, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 με την Παρί ίσως έχει την αιτία του στους «μπλαουγκράνα».

Αν δε δεχτεί να ανανεώσει, τότε η Παρί σίγουρα θα κοιτάξει να τον παραχωρήσει άμεσα, ώστε να έχει κάποιο κέρδος. Κι εκεί ακριβώς ποντάρει η Μπαρτσελόνα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.