Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Έργο Μεγάλου το επενδυτικό success story της Πειραιώς

-Τα σημεία σταθμός, οι δύσκολες αποφάσεις και η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού -Τα ρεκόρ που έσπασε το placement – Η μοναδική συναλλαγή με premium στην Ευρώπη- Μεγάλοι κερδισμένοι της κατανομής μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς από τη συνδυασμένη διάθεση ήταν οι Έλληνες ιδιώτες επενδυτές – Το σχέδιο Agenda 2020 και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,38 δισ. ευρώ τα σημεία «κλειδιά» που άλλαξαν τον επιχειρηματικό ρου της τράπεζας


TEΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: «Κλείνει» άμεσα, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα, το ντηλ
-Οι Άραβες και ο Γιώργος Περιστέρης φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε τιμή μεταξύ 19-20 ευρώ, ενώ θα υπάρξει Δημόσια Πρόταση


UNDERCOVER
Στα κάγκελα η Αρχιεπισκοπή με τον Άκη Σκέρτσο τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια • Γυναίκα πρωτοκλασάτου υπουργού έχει ανοίξει πόλεμο με έτερο κυβερνητικό στέλεχος • Tο Μέγαρο Μαξίμου είναι έξαλλο με δύο συγκεκριμένους, άπιστους, δημοσιογράφους – παρουσιαστές • Τράβηξε αυτιά ο Δημήτρης Παπαστεργίου στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε» • Η απροκάλυπτη αλαζονεία κυβερνητικού στελέχους που προμοτάρει την εταιρεία της συζύγου του


ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: Συζητείται «τράμπα» Κρανιδιώτη με Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
-Πιθανότητες να τεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο επικεφαλής του κόμματος «Νέα Δεξιά» – Ο Μητσοτάκης θέλει να απευθυνθεί στο παρθένο κοινό των ομογενών και να μειώσει την μεγάλη αποχή!


Πού είσαι Τίτο και Τσαουσέσκου για να δεις: Η ανακοίνωση ομολογία της Hill για τα 1.000 plus διαμερίσματα
– Πώς το Ελληνικό μετεξελίσσεται σε οικιστικό project, με όγκους μπετόν για «φθηνές» κατοικίες (που παραπέμπουν σε εργατικές κατοικίες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ) πίσω από τις βίλες και τα πανάκριβα διαμερίσματα του Πύργου – Οι νταραβεριτζήδες της Hill του περίφημου Κελεμπία από την εποχή του Αστέρα Βουλιαγμένης που τους περιέφερε α λα μπρατσέτα επί ΣΥΡΙΖΑΪΚΟΥ Μαξίμου στα υπουργικά γραφεία για δουλειές!


Η Cenergy, ο όμιλος Στασινόπουλου, ο Μυτιληναίος, τα ΕΛ.ΠΕ. και το ενδιαφέρον από μεγάλους ιδιώτες και κορυφαία funds για την Aegean – Πώς θα κινηθούν οι βασικοί μέτοχοι της εισηγμένης αεροπορικής!
-Οι συζητήσεις για την Cenergy με κορυφαίο εισηγμένο επιχειρηματικό όμιλο! Δεν αγοράζει ο Μυτιληναίος, που απέκτησε το 1% από το placement, μετοχές των ΕΛ.ΠΕ. από την αγορά.


Στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εν λευκώ ο έλεγχος της ΕΥΠ για τρομοκρατία, οργανωμένο έγκλημα, οπαδική βία και παραβατική εγκληματικότητα – Οι συναντήσεις με Κυρ. Μητσοτάκη και Στ. Παπασταύρου!


Τα «φρου-φρου κι αρώματα» περί δήθεν εκσυγχρονισμού από τον Κωστή Χατζηδάκη και η βαθιά κομματική και αναξιοκρατική αντίληψη στις επιλογές Στ. Θεοδωρίδη στο Υπερταμείο και Μιχ. Φέκκα στην Κεφαλαιαγορά!


Το ακίνητο των 11.000 τ.μ. της Εθνικής στην Σταδίου, το σχέδιο του Γιάννη Παπαλέκα, οι επαφές για το κτίριο της Alpha Bank στην Κοραή και η συμφωνία για πασίγνωστη ξενοδοχειακή αλυσίδα (Mandarin Oriental;)!


Προετοιμάζεται για επισιτιστική κρίση η Ευρώπη;


Δήμος Μούτσης, μια ζωή τραγούδια


Μάγεψαν το κοινό οι περίφημες «φαμ φατάλ» των φιλμ νουάρ


Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Ντε κιρικο

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 

Διαβάστε ακόμη: