Για να καταλαβαίνετε…

Πολιτικός παράγοντας κεντροαριστερών καταβολών που κατοικοεδρεύει στον πυρήνα της εξουσίας και χαρακτηρίζεται για τα «κουτάκια» και το μπλοκ των σημειώσεων του, ωσάν αποτυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου του παρελθόντος, διατηρεί στενές και προνομιακές σχέσεις με μεγάλη εταιρεία συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών που περιλαμβάνεται στο Big4 και η οποία έχει αναλάβει πλήθος από δουλειές του δημοσίου και αναθέσεις!

Ο εν λόγω πολιτικός παράγων, για τον οποίο φημολογείται εντόνως ότι τον Φεβρουάριο θα τεθεί εκτός του κέντρου της εξουσίας, παραμένοντας ωστόσο στην κυβέρνηση σε άλλο πόστο, ταυτίζεται απόλυτα με τον επικεφαλής της λογιστικής – συμβουλευτικής εταιρίας, η οποία παρεμπιπτόντως όπως μαθαίνω, ελέγχεται από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα για πολύ σοβαρή υπόθεση σε υπουργείο που σχετίζεται με ζητήματα τα οποία ευαισθητοποιούν στον υψηλότερο βαθμό τις Βρυξέλλες και της πάσης φύσης Ευρωπαϊκές Αρχές!

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αφορά έργο μαμούθ ύψους 40 εκατ. ευρώ, για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς το υπουργείο, το οποίο ανατέθηκε και δεν παραδόθηκε ποτέ!

Σε απλά λόγια, η συμβουλευτική – λογιστική εταιρία του Big4 η οποία διατηρεί προνομιακές σχέσεις με κομβικό πρόσωπο της κεντρικής εξουσίας, φέρεται να έχει πάρει τα λεφτά χωρίς να έχει κάνει δουλειά!

Προβλέπω δύσκολες μέρες να έρχονται για τους εμπλεκόμενους, κρυφούς και φανερούς …

Διαβάστε ακόμη: