Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Έρχονται μεγάλα deals

Μοναδική ευκαιρία η έξοδος του Δημοσίου από τις τράπεζες – Τι ψάχνουν οι Έλληνες τραπεζίτες εντός και εκτός τειχών –  Οι χρησμοί Γ. Στουρνάρα και Β. Ψάλτη και το μοντέλο Commerzbank – Στοχευμένες εξαγορές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, διοχετεύοντας προς τις επενδύσεις μέρος της πλεονάζουσας ρευστότητας που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες με κέρδη για τους μετόχους.

MELTEN: Στις κορυφαίες θέσεις των κερδοφόρων εταιρειών του Χρηματιστηρίου

Αναμένεται καλύτερο 2ο εξάμηνο – Ο δρόμος προς την κορυφή και ο καλπασμός των τελευταίων ετών – Η περίπτωση είναι πλέον case study διεθνώς!

Απόλυτος «βασιλιάς» των παραχωρήσεων η ΓΕΚ Τέρνα

Η (χρυσοφόρος ) Αττική Οδός και ο νέος partner Μαριάννα Λάτση – Τα μερίσματα-μαμούθ και το μεγάλο χαρτοφυλάκιο που καθιστά τον όμιλο στους κορυφαίους «παίκτες» πανευρωπαϊκά!

Όμιλος Κοπελούζου: Εξασφάλισε «πακτωλό» αιολικής ενέργειας από την Αίγυπτο

40.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα με υψηλής ποιότητας ενέργεια απο τον άνεμο μας προσφέρει το Κάιρο – Η έκταση είναι όσο η Πελοπόννησος και η Στερεά Ελλάδα μαζί

Το πάρτι της μεγάλης κονόμας

-Εταιρίες συμβουλευτικές (του Big-4 και όχι μόνο), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στην… αρπαχτή του αιώνα – Οι μοιρασιές, οι αναθέσεις, το χρήμα της Κομισιόν και η Ευρωπαία Εισαγγελέας που ξηλώνει το κουβάρι της διαφθοράς – Η νόθευση του ανταγωνισμού, τα 2,5 δισ. ευρώ, το ντου της αρμόδιας Επιτροπής και η συνένωση όλων των σχετικών δικογραφιών υπό την καθοδήγηση της Λόρα Κοβέσι στην έρευνα για διασπάθιση του ευρωπαϊκού χρήματος.

Αποκλειστικό: Ο Μάριος Ηλιόπουλος συζητάει για την αγορά μεγάλου ποσοστού μετοχών της Ρόμα

-Το ραντεβού στην Ρώμη, ο ρόλος του Ριμπάλντα και τα 33.200.000 ευρώ που πλήρωσε για την αγορά, μέσω του ιταλικού χρηματιστηρίου, για το 3,5 % της Γιουβέντους!


Οι βαρύγδουπες δηλώσεις Δένδια και η μεγάλη σημειολογία τους – Η επιχείρηση προώθησης του ΥΠ.ΕΞ. σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία ανοίγει κύκλο εσωστρέφειας – Η μη αποδοχή τυχόν πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η αναζήτηση προσώπου κοινής αποδοχής και οι προσωπικές σχέσεις με τον Μητσοτάκη!


Άνθρακες ο θησαυρός για τον τραπεζίτη του «καρουζέλ» της Θεσσαλονίκης – Όλοι έψαχναν για μεγαλοτραπεζίτη υπουργό Οικονομικών και αντί για είδηση-βόμβα προέκυψε τραπεζίτης από… τα Lidl και πρώην βουλευτής του Θεοδωράκη!


Η σίγουρη αποχώρηση και η σίγουρη επιστροφή σε Μαξίμου και κυβέρνηση – Οι αντίθετες διαδρομές για Άκη Σκέρτσο και Σταύρο Παπασταύρου με φόντο τον ανασχηματισμό του Φεβρουαρίου!


Ο απολαυστικός διάλογος υπουργού με τον γενικό γραμματέα του για τον ανεκδιήγητο Μανουσάκη του ΑΔΜΗΕ – Το ταξίδι του επονομαζόμενου «πιρουέτα» στην Κίνα για να εξευμενίσει τους εταίρους του στην Grid!

ΑΡΤ Business

  • H χρωματική ευεξία της οπτικής του Ντυφί
  • Ο Προμηθέας Λυόμενος ξαναβγαίνει στο φως
  • Στοχασμός, έρωτες και πολιτική στα σινεμά

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 

Διαβάστε ακόμη: