Το πρόβλημα της Αστικής Συγκοινωνίας σε ορισμένες περιοχές της Ανατολικής Αττικής είναι γνωστό αλλά και χρόνιο.

Τη στιγμή που υπουργοί, ακόμη και ορισμένοι που πολιτεύονται στην περιοχή, δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στο ζήτημα, χιλιάδες άνθρωποι μετακινούνται αναγκαστικά με το ΚΤΕΛ από και προς την Αθήνα, όπου εργάζονται μεταξύ άλλων, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται καθημερινά, παρά το ότι ζουν μια «ανάσα» από το κέντρο της πόλης, σε μια περιοχή που γνωρίζει μεγάλη πληθυσμιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Με το αυτονόητο ασχολήθηκε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε ερώτηση στη Βουλή στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα της αστικής συγκοινωνίας στις περιοχές της Νέας Μάκρης Ωρωπού και του Μαραθώνα.

Η απάντηση που πήρε ο βουλευτής από τον  Υπουργό είναι ευεργετική για τους κατοίκους της περιοχής καθώς δόθηκε η διαβεβαίωση ότι ο στρατηγικός χάρτης του ΟΑΣΑ θα συμπεριλάβει και τους βόρειους δήμους της Αττικής, λυτρώνοντας τους κατοίκους  από την ταλαιπωρία που βιώνουν μέχρι σήμερα.

Αυτό αποτελεί μια ακόμη προσωπική επιτυχία του Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος εδώ και δεκαετίες δίνει καθημερινό αγώνα για τους ανθρώπους της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα