Συνεχίζεται η δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι από την κατηγορούμενη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί».

Αυτά υποστήριξε στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει εμμονή στην κατηγορούμενη, την Έφη Κακαράντζουλα.

«Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από τον Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά», προσέθεσε ο 40χρονος.

Για τον εν λόγω άνδρα άλλωστε, η κατηγορούμενη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, θεωρώντας την αντίζηλό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο εν λόγω άνδρας αναφέρθηκε στη χαλαρή φιλική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία εξελίχθηκε σε μία περιστασιακή ελεύθερη σχέση.

«Πρώτη φορά τον βλέπω», τόνισε η Ιωάννα

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε ότι δεν την είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά και ανέφερε πως της είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook και είχαν ανταλλάξει 8 με δέκα μηνύματα.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του 40χρονου ο εισαγγελέας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης».

«Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Έφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Το αίτημα φιλίας πριν από 4 χρόνια

Από την πλευρά του, ο 40χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση. Σχετικά με την κατηγορούμενη, υποστήριξε ότι απάντησε στην Ιωάννα ότι εύχεται να είναι καλά.

Πάντως, ο μάρτυρας ήταν κάθετος ότι δεν έχει δει ούτε μία φορά από κοντά την Ιωάννα αναφέροντας πως «δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης».

«Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει».

«Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς».