Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Daytona Beach, όπου ένας άνδρα κατηγορείται για βίαιη επίθεση με όπλο του ένα σπαθί σαμουράι, με αφορμή μια διαφωνία για μια κονσόλα Xbox. Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε ως ο 35χρονος Walter Grimes, ο οποίος πρόσφατα έμεινε άστεγος. Οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψής του, ενώ κάνουν επιμελή έρευνα για τον εντοπισμό του μετά τη συμπλοκή.

Το σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Φλεβάρη σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Daytona Beach. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε για μια κονσόλα παιχνιδιών που φέρεται να ήθελε ο Grimes από τον φίλο του. Μια κλήση στην αστυνομία από έναν γείτονα, ο οποίος είδε τα επακόλουθα της επίθεσης, έφερε την αστυνομία στο σημείο. Ο γείτονας διηγήθηκε ότι είδε έναν άνδρα, καλυμμένο με αίμα, να βγαίνει από το διαμέρισμα όπου σημειώθηκε το μαχαίρωμα, γεγονός που τον οδήγησε να καλέσει στην άμεση δράση.

Το θύμα υπέστη τραύματα στο πρόσωπο, τον ώμο και το χέρι του ως αποτέλεσμα της επίθεσης. Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, αναφέρθηκε ότι δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή. Οι κραυγές του θύματος ειδοποίησαν τους γείτονες, ένας από τους οποίους είδε τη σκηνή και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ώστε το θύμα να καταφέρει να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε ακόμη: