Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος στη Super League. Έχουν κριθεί τα 6 εισιτήρια για τα play off. Ανοιχτή είναι η μάχη για τον τίτλο. Το μεγάλο ματς γίνεται στην OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Προτιμώ να το παρακολουθήσω χωρίς να ποντάρω.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα ξεχώρισα το Over στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ. Έχουν παράδοση στα μεγάλα σκορ. Και στα 4 τελευταία μεταξύ τους ματς έγινε Over 2,5. Στα 3 μπήκαν πάνω και από 3 γκολ. Πληρώνει 1,72 το Over 2,5 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ισπανία η Σεβίλλη κινδυνεύει με υποβιβασμό και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στο ματς με την ισόβαθμή της Αλμερία. Προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Φενερμπαχτσέ για το Europa League. Ποντάρει πολύ στην έδρα της η Σεβίλλη και δεν νομίζω ότι θα υποβιβαστεί. Στο 1,65 είναι ο «άσος» της.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ βρίσκεται στη 2η θέση, ξέρει ότι δεν μπορεί να περάσει την Παρί Σεν Ζερμέν και στόχος της είναι να πάρει το εισιτήριο για το Champions League. Στην προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-1 κόντρα στη Ρεν. Το πιθανότερο είναι να πάρει τους 3 βαθμούς και στο σημερινό ματς στην έδρα της με το Στρασβούργο. Πέρσι κέρδισε εύκολα με 4-0 στη Μασσαλία.

Στην Αγγλία μάλλον ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις νίκες η Νιούκαστλ. Συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές χωρίς να κερδίσει. Είναι φανερό το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα, αφού σε αυτά τα 5 ματς πέτυχε μόλις 2 γκολ. Υποδέχεται την Γουλβς η οποία ανάσανε βαθμολογικά μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τότεναμ. Εκτός έδρας δυσκολεύεται. Η Νιούκαστλ αν δεν συνέλθει θα «γκρεμίσει» όσα «έχτισε» από την αρχή της περιόδου και θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Στη Γερμανία η Βόλφσμπουργκ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που βγάζει η Ουνιόν Βερολίνου από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι ντεφορμέ η φιλοξενούμενη και θα πάει στο Βέλγιο την Πέμπτη για τη ρεβάνς του 3-3 με την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ στο Europa League. Η Βόλφσμπουργκ ήταν βελτιωμένη στα 2 τελευταία παιχνίδια της. Κέρδισε με 0-2 την Κολωνία κι έφερε ισοπαλία 2-2 με την Άιντραχτ. Στις 3 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με την Ουνιόν πέτυχε ισάριθμες νίκες με 1-0, 3-0 και 1-0. Αξίζει ο «άσος» της για απόδοση 2,27 στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα