Για τις επιχειρήσεις εστίασης και την ενίσχυσή τους, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, υπέγραψε με τον Άδωνι Γεωργιάδη την Υπουργική Απόφαση που χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει την Παρασκευή 14/5 και ώρα 10:00 και μέχρι 30/7 και ώρα 15:00». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσακίρης. Επιπλέον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ, την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021  θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής ενίσχυσης του Κλάδου της Εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 31 Ιουλίου.

Με την υποβολή της αίτησης στην πλατφόρμα θα εμφανίζεται το ποσό που δικαιούται ο κάθε δικαιούχος,  ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των επιχειρήσεων.  Παράλληλα, εάν ένας δικαιούχος θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να καλύψει το σύνολο του ποσού της χρηματοδότησης  με τιμολόγια και αποδείξεις θα μπορεί να αιτηθεί ποσό ανάλογο με τις ανάγκες  του. Η υποβολή των τιμολογίων για την επιδότηση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021.

Γεωργιάδης: Έχουμε πρώτη εικόνα αποκλιμάκωσης – Χαλάρωση στο λιανεμπόριο εφόσον διατηρηθεί

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.