Τα δύο σκυλάκια της Λέιντι Γκάγκα που είχαν κλαπεί μες τη εβδομάδα που πέρασε, παραδόθηκαν χθες Παρασκευή στην αστυνομία και επεστράφησαν σε εκπροσώπους της ποπ τραγουδίστριας.

Τα σκυλάκια κλάπηκαν στο Χόλιγουντ, κατά την οποία ο άνθρωπος που τα είχε βγάλει βόλτα δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος. Ο Φίσερ, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων, τα είχε βγάλει βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και δύο άνδρες απαίτησαν να τους δώσει τους σκύλους.

Μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, έφερε τα δύο σκυλάκια σε τμήμα της αστυνομίας του Λος Άντζελες σώα και αβλαβή. Η Κότζι και η Γκούσταβ παραδόθηκαν σε εκπροσώπους της μουσικού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες Μάικ Λόπες.

«Δύο άνδρες που είναι ύποπτοι για την κλοπή υπό την απειλή όπλου των δύο σκυλιών από τον 30 ετών Ράιαν Φίσερ που τα βγάζει βόλτα εξακολουθούν να διαφεύγουν», ανέφερε ο Λόπες.

Μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Λέιντι Γκάγκα είχε αναφέρει ότι: η καρδιά της έχει ραγίσει από την βίαιη κλοπή των δύο αγαπημένων της κατοικίδιων και προσέφερε αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων για να της επιστρέψουν σώα και αβλαβή τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της.

«Οι αγαπημένοι μου σκύλοι Κότζι και Γκούσταβ αρπάχτηκαν στο Χόλιγουντ πριν από δύο νύχτες, προσεύχομαι η οικογένειά μου να είναι και πάλι όλη μαζί με μια πράξη καλοσύνης», ανήρτησε.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το αν η γυναίκα που παρέδωσε τα σκυλάκια στην αστυνομία χθες θα πάρει την αμοιβή.

Σχετική είδηση: LADY GAGA: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΚΑ BULLDOGS ΤΗΣ

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.