Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram στην χώρα μας το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DownDetector, που παρακολουθεί τέτοιου τύπου προβλήματα σε ιστοσελίδες και εφαρμογές, το Instagram παρουσιάζει προβλήματα σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην τροφοδοσία περιεχομένου, στη σύνδεση και στην ανανέωση του περιεχομένου του προφίλ τους.

Πολλοί χρήστες, επίσης, τονίζουν ότι δεν μπορούν να δουν ή να στείλουν Direct Message.

Προβλήματα σε Facebook και Instagram την Τρίτη το απόγευμα

Πάντως, αρκετοί ήταν οι χρήστες που ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα σε Facebook, messenger και Instagram χθες το απόγευμα, Τρίτη.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο Facebook μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας, ενώ παρουσιάζονταν δυσκολίες και στην αποστολή μηνυμάτων.

Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook τόνισαν ότι έχουν πρόβλημα στην αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων, ενώ άλλοι είπαν ότι έχουν γενικότερα προβλήματα με την εφαρμογή ή ότι δεν μπορούσαν καν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας), ενώ δεν δημοσιεύτηκε κάποια σχετική ανακοίνωση.