Latsco και Obrela, η ισχύς εν τη ενώσει κόντρα στο ηλεκτρονικό έγκλημα

Νέα επένδυση για τον επενδυτικό βραχίονα του Latsco Family Office, συμφερόντων Μαριάννας Ι. Λάτση. Η επένδυση αφοράτην είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εταιρείας Obrela Security Industries, μιας από τις πρωτοπόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.

Η επένδυση του Latsco Family Office ενισχύει περαιτέρω την θέση της Obrela Security Industries στον κλάδο και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση. Η επιχείριση δραστηριοποιείται στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας. Επενδύει και στηρίζει εμπράκτως την αναπτυξιακή της στρατηγική. Σήμερα οι παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας δεν διαθέτουν την ικανότητα, την κλίμακα και την ταχύτητα για να συμβαδίσουν με την αύξηση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο. Αποτέλεσμα η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις έγκαιρης αναγνώρισης και προειδοποίησης απειλών, με παράλληλη δυνατότητα επέμβασης για την αντιμετώπισή τους (Managed Detection and Response). H Obrela Security Industries προστατεύει τους πελάτες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από κυβερνοαπειλές. Εξασφαλίζει έγκαιρη ανίχνευση και προστασία σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και εάν τα συστήματα ασφαλείας τους έχουν παραβιαστεί ή δεν αποδίδουν.

Ο συνεχής ψηφιακός μετασχηματισμός, η ταχεία άνοδος του Cloud και η αύξηση της τηλεργασίας λόγω της πανδημίας δημιουργούν ένα περιβάλλον που ευνοεί την έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι οργανισμοί υιοθετούν πλέον υπηρεσίες MDR για την προστασία των δεδομένων τους. Διασφαλίζουν έτσι την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Ποια είναι η Obrela Security

Η Obrela Security Industries ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009 και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών Kυβερνοασφαλειας (Cyber Security Services). Επικεφαλής της εταιρείας είναι οι Γεώργιος Πατσής (CEO και Πρόεδρος) και Γεώργιος Δάγλας (COO και Αντιπρόεδρος). Στο πελατολόγιό της βρίσκονται εταιρείες από όλους τους κλάδους της οικονομίας σε περισσότερες από 8 χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο, Ιορδανία, Φιλιππίνες).

Το επιχειρησιακό κέντρο και το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Obrela Security Industries βρίσκονται στην Αθήνα. Επίσης διατηρεί παρουσία στο Λονδίνο και στο Ντουμπάι για την προώθηση των υπηρεσιών και εξυπηρέτηση των διεθνών πελατών της. Οι πελάτες αυτοί συνεισφέρουν πάνω από το 80% των πωλήσεων. H Obrela Security Industries τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορίας με μηδενικό δανεισμό. Παράλληλα διατηρούν υψηλά επίπεδα ρευστότητας.

Έχει, επίσης, λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στον χώρο των υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας (“European Noteable MSS Vendor_Gartner 2019”, “Editor’s Choice MDR Award in Cyber Defense Magazine’s_Cyber Defense Global Awards 2018”) και πιστοποιήσεις ISO για τις υπηρεσίες και τη δομή λειτουργίας της.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.