Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαμψε χθες στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων». Πέτυχε δυο γκολ και πήρε στις πλάτες του την ομάδα όταν αυτή ήταν… πελαγωμένη στο γήπεδο. Παράλληλα έφτασε τα 801 γκολ στην καριέρα του, άλλο ένα σπουδαίο ρεκόρ!

Ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο νέος προπονητής, έζησε έντονα από την εξέδρα των επισήμων την μεγάλη νίκη της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ. Πήρε μια πρώτη γεύση και από σήμερα …σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά με στόχο να οδηγήσει τον σύλλογο στην κορυφή και την κατάκτηση τίτλων!

Σύμμαχος του σε αυτήν την πάρα πολύ δύσκολη αποστολή είναι φυσικά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν και σε κάθε ματς δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας του.

Τα σχόλια περί… ηλικίας που έκαναν αρκετοί πριν το ξεκίνημα της σεζόν έπεσαν στους… κάδους των απορριμμάτων! Ο Ράνγκνικ με δηλώσεις του αποθέωσε τον Κριστιάνο τονίζοντας πως δεν έχει ξαναδεί… 36χρονο με τέτοια φυσικά κατάσταση!

Μάλιστα, ο κόουτς των κόκκινων διαβόλων θεωρεί πως ο Κριστιάνο μπορεί πολύ εύκολα να κάνει την διαφορά σε αυτό το επίπεδο!

«Είδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει αυτά τα πράγματα στα 36 του χρόνια! Δεν έχω δει ποτέ μου έναν παίκτη με τόσο καλή φυσική κατάσταση σε αυτήν την ηλικία. Μπορεί πολύ εύκολα να κάνει την διαφορά», είπε ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!