Ο Εντέν Αζάρ έριξε τους τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα! Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 32 χρόνια του, αφού η νέα πρόκληση που περίμενε για να κάνει το restart δεν ήρθε.

Μια πολυετή διαδρομή που ξεκίνησε από το Βέλγιο και τερματίστηκε εκεί τους τελευταίους μήνες αναζητώντας μάταια νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Εντέν Αζάρ έλαμψε σε Λιλ, Τσέλσι και εθνική Βελγίου, απογοήτευσε όμως στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα κεφάλαιο στη Μαδρίτη που γράφτηκε τελείως διαφορετικά από αυτό που είχαν φανταστεί οι φίλοι της «Βασίλισσας» αλλά και ο ίδιος. Τέσσερα χρόνια πλήρους αδράνειας στην ισπανική πρωτεύουσα λόγω τραυματισμών, ατυχιών, συγκυριών, κακής απόδοσης. Ο Αζάρ το τελευταίο διάστημα και ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από τη Ρεάλ σκεφτόταν έντονα την απόσυρση. Τελικά αυτή ήρθε σήμερα καθώς δεν ήρθε ποτέ η πρόταση που θα του έδινε κίνητρο να ξαναπροσπαθήσει!

Το μήνυμα του Εντέν Αζάρ

«Πρέπει να ακούτε τον εαυτό σας και να σταματάτε την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τερματίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, έχω παίξει και διασκεδάσει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους προπονητές, προπονητές και συμπαίκτες – σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις υπέροχες στιγμές, θα μου λείψετε όλοι.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους συλλόγους, στους οποίους έχω παίξει: Λιλ, Τσέλσι και Ρεάλ κι ευχαριστώ την εθνική Βελγίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμβούλους μου και στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου στις καλές και κακές στιγμές.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους θαυμαστές μου, που με ακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια και για τη στήριξή σας παντού όπου κι αν έπαιζα.

Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω τους αγαπημένους μου και να ζήσω νέες εμπειρίες. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου εκτός γηπέδου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Hazard (@hazardeden_10)

Διαβάστε ακόμη: