Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής Ενόκ Μουέπου αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά του.

Το πρωί της Δευτέρας η Μπράιτον ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, Ενόκ Μουέπου θα αναγκαστεί να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, εξαιτίας μια καρδιακής πάθησης που είναι κληρονομική.

Η Μπράιτον με επίσημη ανακοίνωση εξήγησε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μουέπο είναι αρκετά δύσκολη και ενδέχεται να επιδεινωθεί με κίνδυνο τη ζωή του.

Μάλιστα ο πρόεδρος των «γλάρων», Τόνι Μπλουμ, μίλησε και αυτός για τον 24χρονο λέγοντας σαν σύλλογος θα του δώσουν όση βοήθεια και στήριξη χρειάζεται για να συνεχίσει στη ζωή του.

Η ανακοίνωση της Μπράιτον:

«Η κατάσταση, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου, θα έθετε τον Ενόκ σε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο να υποστεί ένα δυνητικά θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο, εάν συνέχιζε να παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».

Οι δηλώσεις του Τόνι Μπλουμ:

«Είμαστε όλοι απολύτως συντετριμμένοι για τον Ενόκ. Αυτός και η οικογένειά του πέρασαν μερικές τραυματικές εβδομάδες και ενώ είμαστε ευγνώμονες που ξεπέρασε μία τόσο δύσκολη περίοδο, είδε μια τόσο πολλά υποσχόμενη καριέρα να κόβεται απότομα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ως σύλλογος θα του δώσουμε όλη την αγάπη, τη βοήθεια και την υποστήριξη που μπορούμε ενδεχομένως για να αναρρώσει πλήρως και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα στη ζωή του».

Διαβάστε ακόμη: