Παριστάνει τα τελευταία χρόνια τον παράγοντα της αγοράς! Τον δήθεν τεχνοκράτη, που αντιμετωπίζει τα πράγματα αφ’ υψηλού, ενώ είναι νταραβεριτζής του αισχίστου είδους και παλαιάς κοπής!

Και «παίζει μπάλα», καλώς ή κακώς «μέσα σε όλα»!

Από τα χρηματιστηριακά και τις παρτίδες με ξένους θεσμικούς μέχρι ζητήματα τραπεζών, real estate και υπόγειων συστημάτων και διαπλοκής!

Σε απλά λόγια, εμπλέκεται (λειτουργώντας για τον ίδιο ή για λογαριασμό τρίτων), με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε μεγάλες «δουλειές» της αστικής ανάπτυξης -και όχι μόνο-, μπίζνες του δημοσίου, νταραβέρια με τράπεζες και ξένους επενδυτές!

Την ίδια στιγμή χαρακτηρίζεται ως «άνθρωπος» οικονομικού παράγοντα- συμβούλου (με εμμονές και υστερίες) της πολιτικής ζωής, ως ο «αντ‘ αυτού» καθώς και «ενδιάμεσος» κρίκος μεταξύ «τραπεζίτη» και αμφιλεγόμενου – δήθεν θεσμικού με ροπή στο lifestyle και την υπερβολή, παράγοντα του real estate!

Του τελευταίου μάλιστα θεωρείται και – κυριολεκτικά- υπάλληλος!

Μέσα στην υπερβολή που τον διακρίνει, ο εν λόγω, θεωρώντας ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο και ότι προστατεύεται από ισχυρούς πολιτικούς, τραπεζικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, έφτασε στο σημείο να εμπλέκεται με ύποπτες συναλλαγές και ιδιωτικά συμφωνητικά παραχώρησης εκτάσεων αντί πινακίου φακής, μεταξύ εκκλησίας, νταραβεριτζήδων και διαπλεκόμενων του real estate στο νησί των Ανέμων!

Ποιος είναι; Σίγουρα όχι ύφασμα καλής ποιότητας…