Αρκετά διαβολική θεωρείται η φάρσα ενός ανθρώπου, που η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί. Στα βάθη μιας λίμνης έχει τοποθετήσει ένα ομοίωμα καρχαρία προκαλώντας τον απόλυτα τρόμο σε όσους τον αντικρίζουν.

Ένας τολμηρός φαρσέρ με έφεση στο διαβολικό χιούμορ οργάνωσε ένα περίτεχνο και ανατριχιαστικό κόλπο, βυθίζοντας ένα γιγάντιο άγαλμα καρχαρία στον πυθμένα της λίμνης Neuchâtel στην Ελβετία. Ο μοναδικός σκοπός του άτακτου σχεδίου είναι να προκαλέσει ανατριχίλα στους ανυποψίαστους δύτες που εξερευνούν τη λίμνη.

Το φρικιαστικό αυτό θέαμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένα βίντεο του τεράστιου «καρχαρία» με τα κοφτερά δόντια εμφανίστηκε στο Instagram, μαγνητίζοντας την προσοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Καθώς οι χρήστες των social media ερευνούσαν το μυστήριο, αποκάλυψαν ότι το άγαλμα πιθανότατα είχε μια προηγούμενη ζωή ως κινηματογραφικό σκηνικό,  που χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή του «Choc au Lac!» από την ένωση La Jeunesse de la Côte.

 

Το άγαλμα του καρχαρία, που εκτιμάται ότι έχει μήκος 6 μέτρα, είναι κατασκευασμένο από fiberglass και διαθέτει ένα απειλητικό και διαβολικό χαμόγελο που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ανατριχίλα σε κάθε ανυποψίαστο δύτη.

Διαβάστε ακόμη: