Ο συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» περιλαμβάνει καταξιωμένους πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον ιατρικό, τον δικηγορικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Από τις υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Στέλιου Γιασσά, ο οποίος είναι Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κεντρικού τομέα Αθηνών και Διευθυντής Β’ Ογκολογικής Κλινικής Ιασώ.

Έχει εργαστεί σε αρκετά Νοσοκομεία της Αττικής στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ήταν Δ/ντής της Γ’ Ογκολογικής Κλινικής του Ιασώ General (σήμερα Metropolitan General) και από το 2018 έως και σήμερα είναι Δ/ντής της Β’ Ογκολογικής Κλινικής στο Νοσ. ΙΑΣΩ και της Μονάδας Έρευνας αντίστοιχα.

Συμμετέχει ως ομιλητής, προεδρείο, η σχολιαστής σε ογκολογικά συνέδρια, αλλά και σε καμπάνιες ενημέρωσης ασθενών και πολιτών.

Αναλαμβάνει αφιλοκερδώς στη κλινική του τη θεραπευτική αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα αλλά και περιστατικών της «ΕΜΕΙΣ» ως συνεργάτης και ιδρυτικό μέλος της.

Ως γιατρός έχει μάθει να προσφέρει άμεσα και με μεγάλη ευχαρίστηση όφελος στους συνανθρώπους μου που τον τιμούν, αφού του εμπιστεύονται το πολυτιμότερό τους αγαθό, τη ζωή τους.

Ο ίδιος αναφέρει «Αγαπώ τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και θέλω να προσφέρω ότι μπορώ ώστε να βοηθήσω να γίνει καλύτερος, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Ο τόπος μας και οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και προσπάθεια από τον καθένα μας ανάλογα το μετερίζι του, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες των ΑMEΑ. Δουλεύοντας για το σύνολο δουλεύουμε για εμάς τους ιδίους και για το μέλλον των παιδιών μας. Για τον λόγο αυτό θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο, αγωνιζόμενος δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά, με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Διαβάστε ακόμη: