Δεν χωρεί αμφιβολία ότι μετά τις εξελίξεις γύρω από την Folli Follie, όπου με βάση καταγγελίες, στοιχεία και ανώνυμες επιστολές που περιήλθαν στα χέρια των αρμοδίων Αρχών, ανακριτές και εισαγγελείς διερευνούν την πιθανή τέλεση παράνομων πράξεων από πλήθος συνεργών των Κουτσολιούτσων, στο «κάδρο» των Αρχών, από την Επ. Κεφαλαιαγοράς μέχρι την Εισαγγελία και το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μπαίνει πλέον η Εγκληματική Οργάνωση της Creta farm!

Έγκυρες πηγές που δεν αμφισβητούνται επισημαίνουν ότι οι αρμόδιες Αρχές φέρονται αποφασισμένες να διαλευκάνουν το σκάνδαλο που συγκλόνισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας και να επεκτείνουν τις έρευνες τους σε όλο το εύρος συνενόχων, συνεργών και μελών της Συμμορίας που παραπλάνησε το επενδυτικό κοινό με πλαστά στοιχεία και η οποία συγκάλυψε εκτός των άλλων πλείστες όσες ανομίες!

Κατά τις πληροφορίες οι έρευνες των Αρχών στην υπόθεση της Creta farm πέραν των βασικών μετόχων θα επεκταθούν σε Χρηματιστές, Τραπεζίτες, Δικηγόρους και Ορκωτούς ελεγκτές!

Ειδικά οι τελευταίοι, που ήλεγχαν τους ισολογισμούς, την ακρίβεια των στοιχείων και διασφάλιζαν με την υπογραφή τους την φερεγγυότητα των δημοσιευθέντων οικονομικών αποτελεσμάτων, θεωρούνται από τις Αρχές ως πρόσωπα – κλειδιά τα οποία και θα πρέπει να παράσχουν εξηγήσεις για πράξεις ή παραλείψεις!

Και η Δικαιοσύνη εν συνεχεία να αποφανθεί εάν υπήρξε δόλος και συμμετοχή στην Εγκληματική Οργάνωση ή όχι!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κληθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρόσωπο κλειδί προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις και επί της ουσίας να απολογηθεί! Στην υπόθεση μοιραία έχει εμπλακεί και άλλη μία Ανεξάρτητη Αρχή!

Η πιάτσα βοά για παρεμβάσεις άνωθεν και επιδίωξη συγκάλυψης!

Θα παραμείνει άραγε για άλλη μια φορά ενδοτική η Βασιλική Λαζαράκου; Θα συγκαλύψει το σκάνδαλο και θα «αθωώσει» τα μέλη της συμμορίας ή όχι! Εδώ είμαστε και βλέπουμε!

Διαβάστε ακόμη: