Πολλά και διάφορα έρχονται σε γνώση μου σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ και επηρεάζουν τόσο την χρηματιστηριακή κίνηση, με τη μετοχή να είναι προφανώς υποτιμημένη σε υπέρμετρο βαθμό, αλλά και τις αποφάσεις που θα ληφθούν (και τις συζητήσεις που γίνονται παρασκηνιακά) σχετικά με την πώληση του Οργανισμού από την Deutsche Telekom!

Ο ΟΤΕ πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η δεύτερη πιο ισχυρή εισηγμένη επιχείρηση μετά τον ΟΠΑΠ!

Καθαρή, με μερισματική απόδοση, με λεφτά στο Ταμείο, με μεγάλη κερδοφορία, ακίνητα, υπεραξίες, είσοδο και σε νέους τομείς δραστηριότητας!

Το αύριο του ΟΤΕ συνδέεται με ένα παρασκηνιακό παιχνίδι εξουσίας που παίζεται πίσω από κλειστές κουρτίνες και στο οποίο συμμετέχουν μάνατζερ, ντόπιοι και ξένοι καθώς κορυφαία funds!

Σε απλά λόγια βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπόγεια μάχη για το ποιο σύστημα θα πάρει τον έλεγχο και θα κυριαρχήσει στην επόμενη μέρα! Και θα επωφεληθεί των υπεραξιών που θα προκύψουν μελλοντικά….

Εμείς όμως επιμένουμε, παρά τις φλύαρες, αστείες και εκ των υστέρων «ψεύτο διαψεύσεις»:

1. Ο ΟΤΕ μέχρι το 2024 θα έχει πουληθεί!

2. Έχουν υπάρξει συζητήσεις με την CVC οι οποίες ουδέποτε διαψεύστηκαν!

3. Έχουν υπάρξει παρεμβάσεις τόσο της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, όσο και της Γερμανικού Υπ. Οικονομικών που φέρεται να έχει συζητήσει το ζήτημα με την ελληνική κυβέρνηση!

Η πληροφορία τώρα που έφθασε σε γνώση μας πολύ πρόσφατα, κάνει λόγο για μια σκληρή και αμείλικτη σύγκρουση δυο κορυφαίων στελεχών!

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Deutsche Telekom «δεν θέλει να βλέπει» ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ!

Ωραία πράγματα….

Διαβάστε περισσότερα