Μετά από τον συγκλονιστικό τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, πολλοί ήταν εκείνοι που εύχονταν οι κάμερες του Netflix να είχαν εισβάλει στα άδυτα των αποδυτηρίων και να κατέγραψαν τις στιγμές. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα είχαμε τα θετικά νέα τόσο σύντομα.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για όλες τις ομάδες

Δεν πρόκειται για ένα αφιέρωμα που επικεντρώνεται στον Μέσι ή την εθνική ομάδα της Αργεντινής, άσχετα από το αν το επεισόδιο του θα είναι αναμφίβολα το πιο πολυαναμενόμενο από τους συνδρομητές. Όπως αποκάλυψε η πλατφόρμα, αυτή η νέα σειρά θα μας δείξει και τις 32 ομάδες, τους παίκτες αυτών και πώς εξελίχθηκε η πορεία τους στη διοργάνωση με εντελώς αποκλειστικό υλικό. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται εξαρχής ότι πρόκειται να επικεντρωθεί σε χώρες όπως το Μαρόκο και η Κροατία, καθώς και στη Γαλλία και την Αργεντινή φυσικά.

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό για το εν λόγω ντοκιμαντέρ του Netflix είναι ότι ότι το έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Fulwell 73 σε συνεργασία με τη FIFA+, οπότε όπως έχει συμβεί και με άλλα αθλητικά αφιερώματα όπως το Drive to Survive ή το Break Point, θεωρούμε ότι οι κάμερες του Netflix θα είχαν πλήρη πρόσβαση σε όλους τους χώρους και τους πρωταγωνιστές του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος της χρονιάς που πέρασε.

Αυτό που μένει να αποκαλυφθεί είναι αν θα υπάρξουν και προσωπικές συνεντεύξεις με τους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται απίθανο να μπόρεσαν να βρουν χρόνο κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη για τις πρώτες εικόνες, καθώς προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει καν αποκαλύψει πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά. Η μοναδική επιβεβαιωμένη πληροφορία μέχρι στιγμής είναι ότι θα γίνει φέτος, οπότε μπορούμε μόνο να σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας πως σύντομα θα ικανοποιηθεί η περιέργειά μας.

Διαβάστε ακόμη: