Τα μεγαλύτερα αστέρια της τηλεόρασης περπάτησαν  στο κόκκινο χαλί του Peacock Theater στο Λος Άντζελες για την 76η απονομή των βραβείων Emmy.

Επιστρέφοντας στην κανονική τους θέση τον Σεπτέμβριο (μετά τις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων που οδήγησαν την περσινή τελετή στα μέσα Ιανουαρίου), τα βραβεία Emmy συχνά υποδηλώνουν ποιες τηλεοπτικές σειρές μπορεί να κερδίσουν αργότερα στις Χρυσές Σφαίρες και στα SAG. Προβλέπουν επίσης, συχνά τις τάσεις των βραδινών ενδυμάτων που θα επικρατήσουν στο Χόλιγουντ τους επόμενους μήνες.

Όσο για τη τελετή απονομής των βραβείων Emmy, οι ηθοποιοί φαίνεται πως επέλεξαν πιο σεμνές εμφανίσεις, με πολλές παραβρισκόμενες να επιλέγουν σκούρα μακριά φορέματα και κλασικά κοψίματα.

Τα χρώματα που κυριάρχησαν στην φετινή τελετή των Emmy ήταν το ροζ σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς και το μεταλιζέ ασημί – ένα χρώμα που έκανε αξιοσημείωτη εμφάνιση στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Emmy

Η Τζένιφερ Άνιστον ακολούθησε την τάση αυτή και έλαμψε με ένα στράπλες φόρεμα Oscar de la Renta σε μαργαριταρένια απόχρωση, συνδυασμένο με ένα διαμαντένιο βραχιόλι Tiffany & Co, ανοίγοντας το δρόμο για τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί.

Η Σελένα Γκόμεζ έφερε επίσης λάμψη με ένα εντυπωσιακό μαύρο και ασημί φόρεμα Ralph Lauren, με σταυρωτή λαιμόκοψη και ασημένια διακοσμητικά στοιχεία.

Η 52χρονη Σοφία Βεργκάρα έλαμψε με ένα κατακόκκινο φόρεμα Dolce & Gabbana που αναδείκνυε την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Μεταλλικό χρώμα επέλεξε και η Ντακότα Φάνινγκ, με στράπλες χρυσό φόρεμα Armani Privé με λεπτεπίλεπτα μαργαριτάρια σε όλο το μήκος του φορέματος και κοσμήματα Joseph Saidian & Sons.

Αριστοκρατική ήταν η εμφάνιση της Ρις Γουίδερσπουν, η οποία επέλεξε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με χρυσές φλοράλ λεπτομέρειες.

Η Saoirse Ronan προτίμησε ένα μπλε μεταξωτό ντραπέ τοπ και φούστα σε γραμμή Α της Louis Vuitton.

Η Μέριλ Στριπ έκανε τη διαφορά φορώντας ένα ροζ κοστούμι με ταιριαστό τοπ με φιόγκο.

Στα ροζ και μάλιστα, με σχεδόν παρόμοια φορέματα ντύθηκαν η Ρίτα Όρα και η Έιζα Γκονζάλες.

Διαβάστε ακόμη: