Το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων απέρριψε ο Eminem σε πρόταση που δέχθηκε για να τραγουδήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με τον 50 Cent, ο οποίος αποκάλυψε την πρόταση, ο ράπερ από το Ντιτρόιτ δέχθηκε το παραπάνω μυθικό ποσό, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Big Boy’s Neighborhood», ο 50 Cent ισχυρίστηκε ότι πρόσφεραν σε αυτόν και στον Eminem το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναυλία στο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο ίδιος είπε ότι θα έπαιρνε το 1 εκατομμύριο δολάρια αυτός και τα υπόλοιπα 8 εκατ. δολάρια θα πήγαιναν στον Eminem.

«Με αφορμή το Super Bowl, έλαβα μια ερώτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχαν προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων δολαρίων» αποκάλυψε. «Θα έπαιρνα το ένα και τα άλλα οκτώ θα πήγαιναν στον Eminem».

Ο Eminem το συζήτησε με τον μάνατζέρ του, αλλά ο ράπερ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται παρά το αστρονομικό ποσό που του προσέφεραν.

Τέλος, ο 50 Cent ανακοίνωσε ότι ξεκινά την δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, η οποία θα βασίζεται στη γνωστή βιογραφική ταινία του Eminem «8 Mile».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2002 και αποτέλεσε σημαντική εισπρακτική επιτυχία για την εποχή της.

Ο γνωστός ράπερ, είπε πως οι δυο τους έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω σε αυτή την ιδέα και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά που θα προκαλέσει «πάταγο».

Μπορεί να γνωρίζουμε τον 50 Cent ως ράπερ αλλά είναι γεγονός ότι από το 2014 μέχρι το 2020 ήταν ο συνδημιουργός της σειράς «Power» μαζί με την Courtney Kemp.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του στην τηλεόραση ήταν το«Black Mafia Family», το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2021, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή.

Όσον αφορά στο «8 Mile», δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για το καστ, το σενάριο ή τη σκηνοθεσία της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marshall Mathers (@eminem)

 

Διαβάστε ακόμη: